نان سبوس دار سالم ترین نان

نان سنگک سبوس دار

نان سبوس دار سالم ترین نان

سبوس چیست؟ یک دانه گندم یا جو از سه قسمت اصلی تشکیل شده است. سـبوس، آندوسـپرم و جوانـه کـه سـبوس خارجی‌ترین لایه دانه است و آن قسمت از غله مورد نظر است که دائما در معرض آفتاب و هوا بوده واز تشعشع خورشـید استفاده میکند.

تحقیقات پژوهشگران نشان داده هیچ ماده غذایی جهت تسهیل و بهبود عملکرد دستگاه گوارش با سبوس برابری نمی کنـد، بـه همین دلیل سبوس به طلای گیاهی معروف شده است، همچنین غلات کامل و حاوی سبوس منبع غنی منیزیم معدنی هستند. منیزیم ماده اصلی حدود ۳۰۰ سیستم آنزیمی در بدن است و مصرف این ماده معدنی بسیار برای سلامت قلب، سلامت مغز و سلامت استخوان‌ها اهمیت دارد.

ارزش غذایی نان سبوس دار

نان سبوس دار سرشار از املاح معدنی مانند آهن، منیزیم، سیلیسیم، کلسیم و فسفر، انواع ویتامین‌ها به ویژه ویتامین‌های گروه ب. است. نتایج تحقیقات پژوهشگران نشان داده، از ۴۴ ماده مورد نیـاز بـدن ۴۰ مـورد آن در نـان کامل و سبوس دار وجود دارد.

خواص نان سبوسی

نان های دارای سبوس دارای خاصیت های فراوانی هستند که در ادامه با آن ها آشنا می شوید:

  1. کمک به کاهش وزن
  2. کمک به عملکرد دستگاه گوارش
  3. کاهش جذب کلسترول خون است که باعث کاهش چربی خون شـده و بطـور غیـر مسـتقیم از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی پیشگیری می‌کند
  4. برای بیمارن مبتلا به دیابت مفید است
  5. سلامت چشم‌ها مفید است

نان سبوس دار

 

 

 

 

 

عبارات مرتبط برای جستجوی این مطلب

نان

نان سنگک

نان سبوس دار

سنگک سبوس دار

تافتون سبوس دار

بربری سبوس دار

خواص سبوس

مزایای سبوس

سبوس نان

نان جو

 

شرکتهای گروه سرمایه گذاری تجارت خاورمیانه